Over Webwinkelblog

Een blog over webwinkel conversie en marketing geschreven door Mitchel van Duuren van Orangeboys BV.

Magento ondersteunt nu eindelijk iDEAL

Magento, het e-commerce wondertje van Varien ondersteunt nu eindelijk iDEAL. Op 4 mei kwam deze blogpost van het officiele Magento blog:

iDEAL Payment Gateway Available Via Magento Connect

Nu deze module te downloaden is wordt het natuurlijk steeds interessanter om te kijken of we onze osCommerce shops over kunnen zetten naar Magento shops. Feit blijft wel dat Magento natuurlijk nog maar in de kinderschoenen staat en dat de stap om de shops over te zetten zeker nog wel uitgesteld zal worden tot eind 2008.

Wil je weten hoe je iDEAL kunt installeren in jouw webwinkel?
In mijn gratis cursus Hangmatwebwinkel leer je in 7 dagen een Magento webwinkel op te zetten. Ook het onderdeel installeren van iDEAL is hierin verwerkt!

2 comments…

 • Damien van Holten 30 januari, 2009, 13:26

  Het ging hier natuurlijk niet zo zeer om ondersteuning maar meer om het beschikbaar maken (en dus ontwikkelen) van de plugin voor Magento. Als je het echt zou willen was het voorheen al mogenlijk door je eigen plugin te bouwen.

  Naar aanleiding van deze plugin heb ik een post geschreven over de implementatie en het gebruik van deze plugin: http://www.reaact.net/blog/magento-ideal-implementation-guide/

  Reply
 • Mitch 30 januari, 2009, 13:30

  Hoi Damien, goede post over het implementeren van iDEAL, Thnx

  Reply

Leave a Comment