Over Webwinkelblog

Een blog over webwinkel conversie en marketing geschreven door Mitchel van Duuren van Orangeboys BV.

Business as usual

Ik ben weer terug. Terug van een week wintersport in Solden, Oostenrijk. Een kleine sfeerimpressie zie je op onderstaande foto’s.

Als

vliegen over de bergen

Prima uitzicht

Prima uitzicht

Naar boven lopen om de schans nog een keer te nemen

Lopen op 3000 km hoogte is vermoeiend

Natuurlijk schrijf ik niet alleen dit artikel om jullie lekker te maken met mijn wintersport vakantie. Voorafgaand moet er namelijk het één en ander geregeld worden om de webwinkel draaiende te houden. Gelukkig voor mij (minder voor de klant) viel kerst perfect. Ik was weg tussen de 20e en 27e en de enige 2 dagen dat er pakketten verzonden konden worden waren de maandag en de dinsdag voor kerst. Helaas kon mijn collega ook geen pakketten doen aangezien hij midden in een verhuizing zit.

Gelukkig had ik iemand anders gevonden die bereid was deze taak van mij over te nemen. Vol goede moed alles uitgelegd. En met een gerust hart op vakantie. Tot een sms binnenkomt:

“Help, er komen betalingen binnen maar ik kan er geen order bijvinden!” zucht……

Uiteindelijk maar teruggestuurd dat de persoon zich geen zorgen hoeft te maken, en dat ik alles wel regel als ik terugkom van vakantie. Ook gezegd dat er geen pakketten verstuurd moeten worden, want ik werd al bang dat er dingen de deur uit gingen die niet betaald waren.

Dit blijft toch het grote nadeel van het hebben van een webwinkel. Als je geen personeel hebt is het moeilijk om op vakantie te gaan. Het grote voordeel, je verdient 24 uur per dag 7 dagen per week geld. Toen ik aan het snowboarden was is er ondertussen enorm veel besteld.

Resultaat, gisteren meer als 1000 e-mails doorspitten (ook veel spam), ontzettend veel pakketten inpakken, maar alles met een grote glimlach op mijn gezicht.

Vanaf vandaag weer business as usual. Nouja, eerst oud en nieuw nog overleven.

0 comments…

Leave a Comment